WOLVOX Sürüm Güncelleme İşlemleri

Tüm AKINSOFT programlarını güncellemeden önce veri kaybı yaşamamak için YEDEKLEME yapılmalıdır. Yedekleme işlemi iki aşamalı olarak yapılmalıdır. İlk olarak;
"Kontrol Paneli -> Veritabanı İşlemleri -> Yedekleme " menüsünden Şimdi Yedekle diyerek alınmalıdır. Bu bölümden alınan yedekler varsayılan olarak AS_YEDEK klasöründe saklanır.(Bknz: Kontrol Paneli -> Veritabanı İşlemleri ->Yedekleme Ayarları) Daha sonra programın kurulu olduğu dizinde (C,D v.s ) bulunan AKINSOFT klasörü yine programlar kapalıyken kopyalanarak farklı bir dizine veya klasöre yedeklenmelidir.
 
Not:Yedekleme ve güncelleme işlemi sırasında Kontrol Paneli , Yetkili -> Programdan Çık seçeneği ile mutlaka kapatılmalıdır. Aksi halde Kontrol paneli güncellenmeyeceği için sürüm uyuşmazlığı uyarısı alınabilir veya veri kaybı yaşanabilir.
 
 

Wolvox programları için sürüm güncelleme işlemleri olarak "Installer"(Kur Dosyası) üzerinden yapılmaktadır.

Installer'a programlarınızın kurulu olduğu dizinde bulunan "AKINSOFT" klasörünün içerisinden erişebilirsiniz.

 

Eğer installer programı bilgisayarınızda mevcut değilse,http://www.akinsoft.net/programlar/prg.php?id=WOO8&ulke=tr&lang=tr_TR#download linkinden indirebilirsiniz.

Güncelleme işlemine başlamadan Kontrol Paneli dahil olmak üzere tüm programlar kapatılarak başka kullanıcıların bağlı olmadığından emin olunmalıdır.

Programları indirmeden önce size uygun olan seçenekleri işaretleyiniz.

Örneğin; Sadece programı indirip kendiniz daha sonra kurulum yapacaksanız Sadece Dosyaları İndir seçeneğini işaretleyiniz. Programın kurulu olduğu klasöre otomatik kurulum yapılmasını istiyorsanız.İlgili programların seçimini yapıp işleme başla butonuna basınız ve programların kurulum işlemlerinin bitmesini bekleyiniz.

Bu makaleyi yararlı buldunuz mu?